servicii

Bazat pe regula de aur “Mai putin inseamna mai mult”, machiajul de zi este compus din umbre, contur si iluminare. Nuantele folosite sunt apropiate de cele ale pielii si scot in evidenta trasaturile fetei.

Este un machiaj elegant care are rolul de a defini trăsăturile în raport cu fizionomia fiecăreia. Este calea de mijloc între machiajul natural de zi şi machiajul de ocazie, care poate include tehnici mai complexe.

Trebuie sa evidentieze cele mai frumoase trasaturi ale tale, sa reprezinte cea mai buna versiune a ta. Acest tip de machiaj nu are o reteta fixa, insa el trebuie sa te faca stralucitoare si fermecatoare.

Este elegant, luminos si plin de viata. Acest tip de machiaj se bazeaza pe linia neagra de tus, gene lungi si buze pline, colorate in nuante tari, care subliniaza tenul de portelan si culoarea puternica a ochilor.

Sprancenele au o importanta mare in simetria trasaturilor fetei, reprezentand 50% din efectul unui machiaj atunci cand au o forma corecta si potrivita fizionomiei. Stilizarea spancenelor se efectueaza in functie de forma fetei si a masuratorilor corecte.

Aplicarea de gene false si stilizarea de sprancene sunt clasate ca servicii suplimentare pe langa machiajul propriu-zis; necesita material, timp si efort suplimentar, fiind optionale. Genele dau expresivitate privirii, maresc ochii, ii corecteaza la nevoie si pun in valoare machiajul, ele rezistand pana la 5 zile.

IMG_4856_640x960px