Despre Mine

La un moment dat, un prieten ma privea de pe margine in timp ce machiam o domnisoara care se pregatea sa participe la un eveniment. Eram concentrata sa-mi fac treaba cat mai bine, dar am simtit ochii lui atintiti asupra mea. M-am oprit si l-am intrebat daca totul era ok. Imi amintesc si acum cuvintele lui: “Parca faci asta de-o viata! As vrea sa am si eu o pasiune care sa mi se vada asa pe chip, cum ti se intampla tie acum. Si acum ai transferat-o clientei tale!”

Meseria de make-up artist imi ofera mai mult decat m-am asteptat. Este mai mult decat creatie, executie tehnica si bucuria de a crea ceva frumos. Pentru mine inseamna sansa construirii unei relatii speciale cu oamenii. Clientele s-au transformat in prietene care ma suna sa imi ceara sfaturi sau pur si simplu sa ma intrebe ce mai fac. Un machiaj cat o prietenie, imi place sa spun!

Pasiunea, in schimb, am descoperit-o in adolescenta cand am inceput sa “colectionez” farduri si apoi sa imi machiez prietenele pentru tot felul de ocazii extrem de importante: majorate, baluri de absolvire sau intalniri.

Intre timp am transformat pasiunea in realitate si mi-am inceput activitatea in make-up. Am realizat cat de mult iubesc arta machiajului si am hotarat sa ma dezvolt in aceasta directie, specializandu-ma pe machiaje elegante pentru mirese, petreceri, sedinte foto, evenimente si ocazii speciale. Experienta mea ca make-up artist profesionist se intinde pe parcursul ultimilor trei ani, in care am lucrat cu oameni minunati pe care ii puteti admira si in portofoliul meu.

Astept cu mare interes sfaturile si observatiile voastre!

Cristina-Vasilache-Make-up-Artist_bw


Servicii

Machiaj de zi

Bazat pe regula de aur “Mai putin este mai mult”, machiajul de zi este compus din umbre, contur si iluminare. Nuantele folosite sunt apropiate de cele ale pielii si scot in evidenta trasaturile fetei.

cv_hp_01

Machiaj de Seara

Este un machiaj elegant care are rolul de a defini trăsăturile în raport cu fizionomia fiecăreia. Este calea de mijloc între machiajul natural de zi şi machiajul de ocazie, care poate include tehnici mai complexe.

Machiaj Glamour

Este elegant, luminos si plin de viata. Acest tip de machiaj se bazeaza pe linia neagra de tus, gene lungi si buze pline, colorate in nuante tari, care subliniaza tenul de portelan si culoarea puternica a ochilor.

cv_hp_03

Machiaj de Mireasa

Trebuie sa evidentieze cele mai frumoase trasaturi ale tale, sa reprezinte cea mai buna versiune a ta. Acest tip de machiaj nu are o reteta fixa, insa el trebuie sa te faca stralucitoare si fermecatoare.