Machiaje

Cum sa te machiazi de Halloween

Fie ca vrei sa mergi cu copii la Trick and Treat sau participi la o petrecere tematica de Halloween, machiajul tau trebuie sa arate impecabil si, mai ales, sa se “asorteze” cu tinuta.

Iata cateva idei pentru un machiaj reusit:

Spider… woman

1

Un paianjen pe buze. Simplu de facut si de efect. Ai nevoie de un ruj intr-o nuanta de argintiu si un creion dermatograf negru. Atentie, insa, sa ai un machiaj minimalist in rest pentru ca desenul tau de pe buze sa aiba efectul scontat.

Machiaj egiptean

2

Tinuta “Cleopatra” este foarte la moda si in acest an cu atat mai mult cu cat se poarta si machiajul ochi de pisica. Tehnica de urmat pentru machiajul egiptean este asemanatoare cu cea de la ochi de pisica doar ca linia de contur de pe pleoapa superioara este mult mai mult in exteriorul ochilor.

In plus, se aplica creion dermatograf negru si pe pleoapa inferioara. Machiajul este completat cu o culoare mai stridenta, de preferat un albastru sau verde aplicata pe pleoapa mobila chiar pana la sprancene.

Machiajul retro

3

Ai un costum a la Marilyn Monroe? Pe langa rochia eleganta si sexy ai nevoie si de un machiaj pin-up, seducator. La acest tip de machiaj este extrem de important tenul impecabil, deschis la culoare, un contur negru la ochi si un ruj rosu. Pentru un efect si mai sexy, nu uita de alunita a la Marilyn Monroe si buclele largi!

Machiaj de carnaval

cv_slide_01

Daca vrei sa arati ca una dintre dansatoarele de pe carele de la carnavalul de la Rio de Janeiro, trebuie sa ai un machiaj pe masura: multa culoare si sclipici, gene false intr-o culoare surprinzatoare cum ar fi albastru sau argintiu si completeaza cu un fard cu sclipici. Tenul trebuie sa fie impecabil, aplica si un luciu pe buze si ai un machiaj superb pentru o petrecere tematica.

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata. campurile marcate cu * sunt obligatorii.