Machiaje

Cum sa faci ochii sa para mai mari. Cateva trucuri simple

Nu este nimic mai atragător decât ochii mari şi patrunzători. Insa, daca genetica nu te-a inzestrat, exista suficiente trucuri pentru a te ajuta să iti faci ochii sa para mai mari.

Foloseste gheata sau o lingura rece pentru ochi

Nu o vei scoate la capat daca ai ochii umflati, ei vor parea mult mai mici decât sunt în realitate si vor da un aspect mai putin placut intregii fete. Aplica partea convexa a lingurii sau gheata pe ochi timp de 5 – 10 de minute pentru a reduce umflaturile. Poti incerca sa folosesti si pliculete de ceai care te vor ajuta sa elimini toxinele si sa reduci aspectul de ochi umflati.

Ai nevoie de sprancene bine conturate

Rolul sprincenelor bine definite este extrem de important pentru intregul machiaj. Aspectul cat mai natural, bine conturate si definite cu ajutorul unui creion sau produs cu gel face ca ochii sa para mai mari si mai luminati.

Aplica corector

Utilizează un anticearcan intr-o nuanta mai deschisa decat pielea ta, intr-o culoare caldă, de piersica sau galbui daca ai cearcane violet sau albastre. Un astfel de produs va corecta si cearcanele si va lumina zona ochilor.

Iluminatoarele devin prietenele tale cele mai bune

Foloseste un iluminator pentru pliul ochilor.Te ajuta sa iti pui ochii in evidenta. Nu uita nici de iluminatoarele de obraz care se aplica pe langa produsul de contur pentru pomeţi.

Onduleaza-ti genele

Nu te feri de ondulatorul de gene daca vrei sa ai ochii mari, bine evidenţiaţi.

Las-o mai usor cu creionul de ochi

Renunta la creionul dermatograf in culori inchise. Nu va face decât să iti micsoreze ochii. Alege un creion in nuante nude sau chiar alb pentru a-ti ilumina ochii.

Incearca machiajul „ochi de pisică” in varianta „mini” de zi

Daca nu poti renunta la creionul dermatograf, ii poti gasi totusi o utilizare: machiajul in stilul ochi de pisica, dar varianta „mini”. Folosind dermatograf (lichid, creion, gel, nu contează), incepe sa il aplici de pe mijlocul pleoapei si mergi pana in exteriorul ochiului. Atentie, insa, trebuie sa faci in asa fel incât sa nu fie sesizabila trecerea.

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata. campurile marcate cu * sunt obligatorii.