tips and tricks

Cum sa faci dintii sa para mai albi. Trucuri de make-up

Culoarea galbena atrage buna dispoziţie fie că o regasim in haine sau in machiaj. Totuşi, galbenul dinţilor nu înseamnă decât probleme: de sănătate, de estetică!

Cum nu intotdeauna dispunem de banii necesari pentru a putea investi în proceduri complicate de albire a dintilor, exista cateva trucuri de make-up care iti vor fi mai la indemana.

Alege un ruj rosu aprins. Iti va fi de mare ajutor un ruj cu subtonuri albastre pentru a-ti face dintii sa para mai albi. Culorile stralucitoare, dar şi cele mai închise ale rujului cum ar fi nuanţele fructelor de pădure vor estompa culoarea galbenă a dinţilor.

Din fericire, aceste nuanţe sunt în continuare la modă, deci vei putea împuşca doi iepuri dintr-un foc: vei avea un ruj la modă şi vei avea dinţi mai albi, instant!

Recomandari de produse: Sleek True Color lipstick Cherry, MAC Russian Red

Foloseste un iluminator. Ofera tenului tau o stralucire aparte cu ajutorul produselor bronzante sau a iluminatorului. Va da pielii tale un aspect proaspat si, in plus, contrastul cu albul dintilor ii va face sa para mai stralucitori!

Recomandări de produse: Sleek Contour Face, Pudra luminoasa irizanta Peche

Evidentiaza forma buzelor tale. Foloseşte un creion contur de buze, dar aplica-l pe toata suprafata buzei. Te va ajuta să îţi defineşti conturul buzelor, dar şi să reziste mai mult timp rujul pe buze. Un produs într-o nuanţă strălucitoare te va ajuta să estompezi din culoarea galbenă a dinţilor.

Recomandari de produse Creion buze Parisax Rose, Creion Sleek Eau la Liner Venom

Alege o nuanta cat mai asemanatoare cu cea a buzelor tale daca folosesti un ruj nude. O nuanta prea deschisa va crea un aspect sters si nu te ajuta sa creezi un contrast pentru a face dintii sa para mai albi.

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata. campurile marcate cu * sunt obligatorii.