blog

Farduri de pleoape Paese – pigmentate pentru efect metalic

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest
Fardurile de pleoape de la Paese sunt alegerea potrivita pentru un machiaj intens pentru ca sunt extrem de pigmentate. Le-am testat pentru voi si iata care sunt plusurile si minusurile lor din punctul meu de vedere.
 
Din gama fardurilor de pleoape stralucitoare, am incercat trei din cele patru optiuni de culori disponibile:7, 11 si 22.  
 
Ce ar trebui sa faca
 
Potrivit producatorului Paese, fardurile diamant au o textura cremoasa datorita unui ingredient inedit: ceara de albine. A  cestea contin cu 50% mai multe perle naturale care creeaza un efect stralucitor metalic.
 
Un alt element important din compozitia produsului si subliniat de producator in descrierea oficiala este acela ca fardurile nu contin parabeni.
 
Care este parerea mea despre produs
 
Am incercat de mai multe ori fardurile  de la Paese dupa ce le-am primit pentru a le testa. Mi s-au parut foarte pigmentate ceea ce este un mare plus pentru un fard de ochi. Un mare avantaj, pentru mine, este acela ca sunt foarte luminoase. Pot fi folosite cu succes la machiajul de zi, pentru birou, iar la machiajul de seara – pe coltul intern al ochiului pentru un efect de luminozitate.
 
Care sunt plusurile
 
Gradul de pigmentare – cred ca acesta este cel mai important aspect atunci cand vorbim despre farduri de ochi.
Aplicare – fardurile au o textura cremoasa si se aplica foarte usor cu o pensula sintetica plata sau cu degetul si nu au particule care sa cada pe pomete.
 
Rezistenta – Sunt produse extrem de rezistente, deci se preteaza foarte bine unui machiaj de seara care sa dureze intrega noapte sau unui machiaj de zi, pentru birou.
Nuantele – paleta de nuante este una potrivita pentru farduri care urmaresc sa creeze un aspect de stralucire metalica. Sunt culori calde, usor de combinat.
 
Care sunt minusurile
La folosirea pensulei umede, fardurile au tendinta sa se pietrifice. O solutie la indemana pentru aceasta problema ar fi sa folosesti pensula doar pe o singura parte a capsulei cu fard. 

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata. campurile marcate cu * sunt obligatorii.